اوريفليم لكل مصر
اهلا وسهلا ومرحبا بك فى اوريفليم لكل مصر
نساعدك فى عمل عضويات اوريفليم وانتى فى منزلك وايضا تمتعى بالموضوعات الحصريه عن اوريفليم وطريقة العمل معها سيصلك كل ما هو جديد وحصرى من اخبار وعروض ومواعيد
تسعدنا جدا زيارتك ويشرفنا تسجيلك معنا فى المنتدى
اضغط على زر اشتراك او اتصل علي 01224046133
مع تحيات
اسرة المنتدى
شيماء عادل

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

اوريفليم لكل مصر
اهلا وسهلا ومرحبا بك فى اوريفليم لكل مصر
نساعدك فى عمل عضويات اوريفليم وانتى فى منزلك وايضا تمتعى بالموضوعات الحصريه عن اوريفليم وطريقة العمل معها سيصلك كل ما هو جديد وحصرى من اخبار وعروض ومواعيد
تسعدنا جدا زيارتك ويشرفنا تسجيلك معنا فى المنتدى
اضغط على زر اشتراك او اتصل علي 01224046133
مع تحيات
اسرة المنتدى
شيماء عادل
اوريفليم لكل مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

دجاج بالهوت صوص لايفوتكم

اذهب الى الأسفل

دجاج بالهوت صوص لايفوتكم Empty دجاج بالهوت صوص لايفوتكم

مُساهمة من طرف nora الخميس سبتمبر 29, 2011 8:10 am

لمكونات:

فراخ مسلوقه ومقطعه شرائح
هوت صوص
بقدونس وكسبره
ثوم
ملح وفلفل وكسبره ناشفه
طريقة التحضير:

- تسلق الفراخ فى ماء وبصل وبهرات وثم نصفى الفراخ من الشربه وتوضع عليها الهوت صوص وتترك.

- ثم نحضر قلايه فيها زيت وثوم حتى يصفر الثوم يوضع الفراخ بالهوت صوص ثم يوضع الملح بس مش كتير وفلفل الاسود وكسبره وبعدين نحط الكسبره والبقدونس وثم قبل ما نقفل تحط شويه تانى من الهوت صوص بعد كدا نروح محضرين عيش فينو او توست يكون فيه مايونيز وتحط الفراخ بالهوت صوص بالهنااااااااااااااااااااا

nora
عضو مؤسس
عضو مؤسس

الموقع : مشرفة قسم مطبخ المصري
عدد المساهمات : 783
نقاط : 1552
تاريخ التسجيل : 08/04/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى