اوريفليم لكل مصر
اهلا وسهلا ومرحبا بك فى اوريفليم لكل مصر
نساعدك فى عمل عضويات اوريفليم وانتى فى منزلك وايضا تمتعى بالموضوعات الحصريه عن اوريفليم وطريقة العمل معها سيصلك كل ما هو جديد وحصرى من اخبار وعروض ومواعيد
تسعدنا جدا زيارتك ويشرفنا تسجيلك معنا فى المنتدى
اضغط على زر اشتراك او اتصل علي 01224046133
مع تحيات
اسرة المنتدى
شيماء عادل

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

اوريفليم لكل مصر
اهلا وسهلا ومرحبا بك فى اوريفليم لكل مصر
نساعدك فى عمل عضويات اوريفليم وانتى فى منزلك وايضا تمتعى بالموضوعات الحصريه عن اوريفليم وطريقة العمل معها سيصلك كل ما هو جديد وحصرى من اخبار وعروض ومواعيد
تسعدنا جدا زيارتك ويشرفنا تسجيلك معنا فى المنتدى
اضغط على زر اشتراك او اتصل علي 01224046133
مع تحيات
اسرة المنتدى
شيماء عادل
اوريفليم لكل مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الفراخ البانيه

4 مشترك

اذهب الى الأسفل

الفراخ البانيه Empty الفراخ البانيه

مُساهمة من طرف nora الإثنين أكتوبر 17, 2011 7:58 am

المكونات:
كيلو صدور فراخ بانية
1 بصله مفرية
عصير ليمون
1 ملعقة خل
ملح وفلفل
1 كوب بقسماط
بيض
زيت للقلي

طريقة التحضير:
- تتبل الفراخ وتترك حوالي 6 ساعات.
- نقوم بوضع الفراخ في البيض ثم البقسماط ويضغط عليه جيدا ً ثم تقلي في الزيت ساخن .

nora
عضو مؤسس
عضو مؤسس

الموقع : مشرفة قسم مطبخ المصري
عدد المساهمات : 783
نقاط : 1552
تاريخ التسجيل : 08/04/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الفراخ البانيه Empty رد: الفراخ البانيه

مُساهمة من طرف marinaroro الإثنين أكتوبر 17, 2011 3:07 pm

تسلم ايديك يا غالية بس بعد اذنك انا عندى طريقة احلى جربيها وقوليلى اية رأيك وانا واثقة انها هتعجبك اووووى rr

[color:f05c=red]المقادير

اى كمية من صدور الفراخ مخلية
التتبيلة بقى كالاتى
كوب زبادى
شوية بهارات
ملح وفلفل
نقطة خل
ليمون
مية بصل او بصلة مفرومة اى حاجة


[color:f05c=red]الطريقة
تنقع الفراخ فى التتبيلة مثلا من باليل عشان تعمليها على الغدا تانى يوم
وبعد كدا قبل مثلا الغدا او قبل ما تقليها بساعة كدا تحطيها فى البيض والبقسماط وتدخليها التلاجة ساعة عشان لما تيجى تقليها البيض والبقسماط ما يفكش منها بعد كدا


يــــــــــــــــــارب تعجبك يا قمر وتكون حلوة ولو عملتيها قوليلى

hi hi hi
marinaroro
marinaroro
عضو مؤسس
عضو مؤسس

الموقع : مديرة مبيعات اوريفليم لكل مصر في بني سويف
عدد المساهمات : 325
نقاط : 374
تاريخ التسجيل : 13/09/2011
العمر : 32

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الفراخ البانيه Empty رد: الفراخ البانيه

مُساهمة من طرف شيماء عادل الثلاثاء أكتوبر 18, 2011 3:01 pm

nora كتب:المكونات:
كيلو صدور فراخ بانية
1 بصله مفرية
عصير ليمون
1 ملعقة خل
ملح وفلفل
1 كوب بقسماط
بيض
زيت للقلي

طريقة التحضير:
- تتبل الفراخ وتترك حوالي 6 ساعات.
- نقوم بوضع الفراخ في البيض ثم البقسماط ويضغط عليه جيدا ً ثم تقلي في الزيت ساخن .

marinaroro كتب:تسلم ايديك يا غالية بس بعد اذنك انا عندى طريقة احلى جربيها وقوليلى اية رأيك وانا واثقة انها هتعجبك اووووى rr

[color:e90f=red]المقادير

اى كمية من صدور الفراخ مخلية
التتبيلة بقى كالاتى
كوب زبادى
شوية بهارات
ملح وفلفل
نقطة خل
ليمون
مية بصل او بصلة مفرومة اى حاجة


[color:e90f=red]الطريقة
تنقع الفراخ فى التتبيلة مثلا من باليل عشان تعمليها على الغدا تانى يوم
وبعد كدا قبل مثلا الغدا او قبل ما تقليها بساعة كدا تحطيها فى البيض والبقسماط وتدخليها التلاجة ساعة عشان لما تيجى تقليها البيض والبقسماط ما يفكش منها بعد كدا


يــــــــــــــــــارب تعجبك يا قمر وتكون حلوة ولو عملتيها قوليلى

hi hi hi


يا سلالالام و صفتين في نفس الوقت يا ادي الهنا اللي انا فية cook cook
شيماء عادل
شيماء عادل
مديرة المنتدي
مديرة المنتدي

الموقع : مديرة المنتدي
عدد المساهمات : 5692
نقاط : 9094
تاريخ التسجيل : 28/03/2011
العمر : 37

http://www.oriflameforallovereg.com/

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الفراخ البانيه Empty رد: الفراخ البانيه

مُساهمة من طرف marinaroro الثلاثاء أكتوبر 18, 2011 4:16 pm

ههههههههههههههههه اى خدمة يا شوشو انتى بس تجوعى ..... قصدى انتى بس تؤمرى ههههههههههههه
e118
marinaroro
marinaroro
عضو مؤسس
عضو مؤسس

الموقع : مديرة مبيعات اوريفليم لكل مصر في بني سويف
عدد المساهمات : 325
نقاط : 374
تاريخ التسجيل : 13/09/2011
العمر : 32

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الفراخ البانيه Empty رد: الفراخ البانيه

مُساهمة من طرف aml bakry hemdan الثلاثاء أكتوبر 18, 2011 7:22 pm

مرسي ليكوا الطريقتين حلويين انا بحبها مع مكرونه اويييييييييييييييييي c014 c014

aml bakry hemdan
عضو فعال
عضو فعال

عدد المساهمات : 76
نقاط : 98
تاريخ التسجيل : 12/04/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الفراخ البانيه Empty رد: الفراخ البانيه

مُساهمة من طرف nora الأربعاء أكتوبر 19, 2011 8:34 am

طريقتك كتير حلوة يا جميل برده بتطلع حلوة قوى تسلمى يا قمر

nora
عضو مؤسس
عضو مؤسس

الموقع : مشرفة قسم مطبخ المصري
عدد المساهمات : 783
نقاط : 1552
تاريخ التسجيل : 08/04/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى