اوريفليم لكل مصر
اهلا وسهلا ومرحبا بك فى اوريفليم لكل مصر
نساعدك فى عمل عضويات اوريفليم وانتى فى منزلك وايضا تمتعى بالموضوعات الحصريه عن اوريفليم وطريقة العمل معها سيصلك كل ما هو جديد وحصرى من اخبار وعروض ومواعيد
تسعدنا جدا زيارتك ويشرفنا تسجيلك معنا فى المنتدى
اضغط على زر اشتراك او اتصل علي 01224046133
مع تحيات
اسرة المنتدى
شيماء عادل

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

اوريفليم لكل مصر
اهلا وسهلا ومرحبا بك فى اوريفليم لكل مصر
نساعدك فى عمل عضويات اوريفليم وانتى فى منزلك وايضا تمتعى بالموضوعات الحصريه عن اوريفليم وطريقة العمل معها سيصلك كل ما هو جديد وحصرى من اخبار وعروض ومواعيد
تسعدنا جدا زيارتك ويشرفنا تسجيلك معنا فى المنتدى
اضغط على زر اشتراك او اتصل علي 01224046133
مع تحيات
اسرة المنتدى
شيماء عادل
اوريفليم لكل مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طاجن كوارع

اذهب الى الأسفل

طاجن كوارع Empty طاجن كوارع

مُساهمة من طرف nora الأربعاء نوفمبر 02, 2011 5:00 am

المقادير:
واحد كوارع كندوز
2 حبه بصل
ثلاث اكواب عصير طماطم
فلفل اسود
قرفه
ثوم
خل

الطريقة:
- تسلق الكوارع جيدا (الماء على اد الكوارع مش كتير)
وبعد السلق تفصـص الكوارع ويقطع البصل قطع صغيره.

- وتحمر بالزيت للاصفرار الفاتح جدا ونضيف الطماطم
ونضع البهارات الموجوده لحد ما تغلى جيدا وبعد نضع
الكوارع عليها.
- ولما تغلى نقلبها بطاجن فخار او بايركس او صنيه حسب
الموجود ونضعها بالفرن لاحمرار الوجهه.
- وبعد نحمر الثوم ونضع عليه خل ونضيفه على الكوارع
بعد خروجها من الفرن.

وكل عام وانتم بخير

nora
عضو مؤسس
عضو مؤسس

الموقع : مشرفة قسم مطبخ المصري
عدد المساهمات : 783
نقاط : 1552
تاريخ التسجيل : 08/04/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى