اوريفليم لكل مصر
اهلا وسهلا ومرحبا بك فى اوريفليم لكل مصر
نساعدك فى عمل عضويات اوريفليم وانتى فى منزلك وايضا تمتعى بالموضوعات الحصريه عن اوريفليم وطريقة العمل معها سيصلك كل ما هو جديد وحصرى من اخبار وعروض ومواعيد
تسعدنا جدا زيارتك ويشرفنا تسجيلك معنا فى المنتدى
اضغط على زر اشتراك او اتصل علي 01224046133
مع تحيات
اسرة المنتدى
شيماء عادل

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

اوريفليم لكل مصر
اهلا وسهلا ومرحبا بك فى اوريفليم لكل مصر
نساعدك فى عمل عضويات اوريفليم وانتى فى منزلك وايضا تمتعى بالموضوعات الحصريه عن اوريفليم وطريقة العمل معها سيصلك كل ما هو جديد وحصرى من اخبار وعروض ومواعيد
تسعدنا جدا زيارتك ويشرفنا تسجيلك معنا فى المنتدى
اضغط على زر اشتراك او اتصل علي 01224046133
مع تحيات
اسرة المنتدى
شيماء عادل
اوريفليم لكل مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

صينيه اللحم فى الفرن

اذهب الى الأسفل

صينيه اللحم فى الفرن Empty صينيه اللحم فى الفرن

مُساهمة من طرف nora الإثنين أكتوبر 31, 2011 8:59 am

المقادير:




• كيلو لحمة.




• 3 بصلات مقطعة شرائح.




• 3 حبات طماطم مقطعة شرائح.




• 3 فصوص ثوم مطحونين.




• ملح -كمون--فلفل أسود




• عود قرفة.







الطريقة:




اخلطي اللحمة مع الثوم والبهارات




والملح بعد كده حطي في الصينية طبقة من شرائح البصل




ثم طبقة من شرائح الطماطم




وبعد كده حطي اللحمة عليها




ثم باقي شرائح البصل والطماطم،




وبعد كده غطي الصينية بالورق الحراري




وحطيها في الفرن على نار هادية لمدة ساعة




أو لغاية ما تحسي إنها استوت..




وبألف هنا وشفا.


nora
عضو مؤسس
عضو مؤسس

الموقع : مشرفة قسم مطبخ المصري
عدد المساهمات : 783
نقاط : 1552
تاريخ التسجيل : 08/04/2011

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى