اوريفليم لكل مصر
اهلا وسهلا ومرحبا بك فى اوريفليم لكل مصر
نساعدك فى عمل عضويات اوريفليم وانتى فى منزلك وايضا تمتعى بالموضوعات الحصريه عن اوريفليم وطريقة العمل معها سيصلك كل ما هو جديد وحصرى من اخبار وعروض ومواعيد
تسعدنا جدا زيارتك ويشرفنا تسجيلك معنا فى المنتدى
اضغط على زر اشتراك او اتصل علي 01224046133
مع تحيات
اسرة المنتدى
شيماء عادل

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

اوريفليم لكل مصر
اهلا وسهلا ومرحبا بك فى اوريفليم لكل مصر
نساعدك فى عمل عضويات اوريفليم وانتى فى منزلك وايضا تمتعى بالموضوعات الحصريه عن اوريفليم وطريقة العمل معها سيصلك كل ما هو جديد وحصرى من اخبار وعروض ومواعيد
تسعدنا جدا زيارتك ويشرفنا تسجيلك معنا فى المنتدى
اضغط على زر اشتراك او اتصل علي 01224046133
مع تحيات
اسرة المنتدى
شيماء عادل
اوريفليم لكل مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

لفائف البفتيك المحشو بالخضار والمشروم ... تحفة جنان

2 مشترك

اذهب الى الأسفل

لفائف البفتيك المحشو بالخضار والمشروم ... تحفة جنان Empty لفائف البفتيك المحشو بالخضار والمشروم ... تحفة جنان

مُساهمة من طرف رونزا محمد السيد السبت يوليو 30, 2011 10:46 pm

اخواتي اليوم هنزل لكم طريقة جديدة شوية لان الواحد بيمل من البفتيك بالطريقة التقليدية انا مش بعمل بمقادير ثابتة لكن المطلوب:
استيك/جزر/بسلة/مشروم/2بصلة مفرومة/بهاراتك


1)هتجيبي الاستيك يكون متبل بالبصل والملح والفلفل وممكن بهارات اللحمة وانا بتبله بتوابل مجمعة روعة بجد(حبهان مطحون ورق لورا مطحون فلفل مطحون) يفضل تتبليه من قبلها بشوية

2)تجهزي الحشوة وهي عبارة عن
جزر وبسلة ومشروم....تشوحيهم مع بصلة وممكن تزوديهم شوية ماية لحد مايستوو وتبهريهم بالملح والفلفل انا بضيف المشروم المعلب في الاخر(بعد ماأشطفه بالماء من المواد الحافظة) ومش ضروري تكون الخضروات استوت تماما لانها هتنضج مع اللحم بس تكون دخلت في السواء


3)وبعدين تفردي قطعة الاستيك وتكون رقيقة وتحشيها بالحشوة تقفليها كويس من جميع الجهات بخلة الاسنان


4)نشوح قطع الاستيك في الزبدة حتي يتغير لونها


5) ثم نضيف بصلة مفرومة تاخد تقلبتين مع اللحم ثم نزود كوبايتين او 3 ماية ونخفض النار ونغطيها ونتركها تنضج


وهذا هو الشكل النهائي...ولو بتحبي الصوص تخين ضيفي م دقيق في شوية ماء وضفيها وممكن كمان لو تبقي معك شوية من الحشو تضفيها علي الصوص وتتركيها تنضج مع اللحم



ودة الشكل من جوة بجد الطعم رااااااائع وزي ماقلتلكوا البهارات بتعطي الاكل مذاق مختلف مميز.... وعملت معها ارزابيض




رونزا محمد السيد
عضو نشيط
عضو نشيط

عدد المساهمات : 41
نقاط : 74
تاريخ التسجيل : 30/05/2011
العمر : 42

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

لفائف البفتيك المحشو بالخضار والمشروم ... تحفة جنان Empty رد: لفائف البفتيك المحشو بالخضار والمشروم ... تحفة جنان

مُساهمة من طرف boosybas السبت أغسطس 20, 2011 5:16 pm

لفائف البفتيك المحشو بالخضار والمشروم ... تحفة جنان 28812039
boosybas
boosybas
مديرة المنتدي
مديرة المنتدي

عدد المساهمات : 463
نقاط : 687
تاريخ التسجيل : 03/04/2011
العمر : 37

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى